8 Mart 2013 Cuma

o şarkı o adam..




Bazı şeyler olur.. Gözlerin açık yapamazsın.Kartpostallarda daha güzel görünen nehir kıyılarına benzemez,bir yere götüremezsin. Hem götüremez hem her zaman yanında taşırsın.Ceplerini bunlarla dolduramazsın ama bavulundan çıkarlar... Kıyafetlere bulaşmaz da tenine sinerler.
Hem kaçmak hem bir olmak istersin.Fazla güzel gelir, korkutur insanı zaman zaman.Soluğuna karışmadan,için ağrıyana kadar hissetmeden durdurmazsın.Bir zaman sonra kaçınca ipin ucu,sahipsiz bütün şarkıların içinde bulursun kendini.İçinde isim geçmeyen bütün melodilerin kulağına gelene kadar sana koşturduklarını varsayarsın.

Sonra gözlerin açık sarılamadığın,öpemediğin bir adamdan bahseder şarkılarından biri.Ağzından kaçırmışçasına huysuzlanır başta.Afallar ama konduramazsın.Geldiğin yola benzemeyen bir yol, buralardan olmayan bir şarkıyla kalırsın zamanın bir yerinde.Uçsuz bucaksız masal ülkeleri gibi içinde yürürler hep beraber.Artık istesen de gözlerini açamazsın.
Zaman gelir,zaman geçer.Sen o şarkının o yerinde, gözlerin kapalı.. O adamla kalırsın. Belki nakarat,belki güzel girişinde.
Kim bilir?..


2 yorum:

  1. . ..o şarkının, o yerinde, gözlerin kapalı, bu adamcağızla kalakaldın sevgilim :)

    YanıtlaSil
  2. bütün güzel şarkılarda seninle kalabilirim:)

    YanıtlaSil